Wimperserums voor de ogen zijn tegenwoordig erg populair, zowel bij mannen als bij vrouwen. Met name het grande wimperserum is er een die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Hun populariteit heeft echter tot gevolg gehad dat ze ook veel kritiek hebben gekregen.

Hoewel veel mensen zweren bij realash wimperserum reviews, zeggen anderen dat de producten ineffectief en duur zijn.

Wat is een wimperserum?

Een wimperserum is een zalf die de lengte en dikte van uw wimpers vergroot, zodat ze er vol en gezond uitzien.Het is een cosmetisch product dat op de wimpers wordt aangebracht, net zoals je eyeliner of mascara zou aanbrengen.

Volgens wimperserum reviews worden de beste wimpers verkregen door een wimperserum gedurende ten minste zes weken toe te passen. Het werkt door het aantal haartjes en hun dikte te verhogen (zowel wimpers als wenkbrauwen). Wanneer correct toegepast wimperserum kan resulteren in wimpers die langer, dikker en mooier zijn.

Wimperserums zijn echter niet voor iedereen geschikt. In sommige wimperserum reviews staat dat wimperserums niet voor dagelijks gebruik zijn omdat de oogleden er droog van worden. Om deze reden geven veel mensen de voorkeur aan het gebruik van wimperserum één of twee keer permaar niet alle wimperserum reviews bevestigen deze eis.

Anderen vermelden bijwerkingen van wimperserums, zoals geïrriteerde oogleden en wimperuitval. Dit zijn veel voorkomende zorgen onder wimperserums gebruikers, omdat het een onconventioneel product voor de ogen is. Sommige wimperserum reviews vermelden zelfs dat wimpers kunnen uitvallen of dunner worden na gebruik van mascara of wimperserum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *