Kleding van bamboe

Hi allemaal! Welkom bij deze nieuwe blog. In dit artikel zal ik jullie een en ander vertellen over de juiste & gewenste kledingstukken die je kan dragen tijdens het sporten. Tijdens het sporten ben je immers druk bezig met het uitvoeren van de sport en oefeningen. Wat we meestal vergeten, is goed zittend kleding, waardoor het sporten nog beter kan!

Kleding van bamboe

Bamboe, oftewel de bamboeviscose wordt sinds 2010 gebruikt als materiaal voor kledingstukken. De meest voorkomende varianten zijn: sokken, ondergoed, t-shirt en bh’s. Wat maakt deze bamboe nou zo speciaal?

Fijn zittend boxershort

Boxershorts van bamboe zitten heel lekker en voelt zijdezacht aan. Dit komt, omdat de bamboeplant micrograatjes bevat. Een ander kenmerk is, dat de bamboeviscose zo’n 70% meer vocht absorbeert in vergelijking tot katoen. Hierdoor zal je gedurende het trainen minder snel geïrriteerd raken van een plakkerig onderbroek.

Ook tijdens het sporten kan je gebruik maken van bamboe sokken heren. Deze sokken absorberen ook net zoals de boxershorts vocht. Doordat de sokken zijdezacht en fijn voelen, is de kans op blaren en irritatie aan de voet ook lager in vergelijking tot een katoenen sok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *