Meer plezier met je vrienden

Playstation plus abonnement

Speel je wel eens met vrienden, of alleen een vette game op de Playstation? Je kunt nu met een Playstation Plus abonnement nog meer plezier hebben, niet alleen als jezelf een game speelt maar ook met vrienden online. Het abonnement is een online gaming abonnement, verschillende leuke diensten en extra’s die je erbij krijgt tijdens het gamen. Wat vind je ervan als je iedere maand twee spellen krijgt die je gratis kunt spelen? Even downloaden en ze staan op je account en gereed om te spelen. Vergeet deze niet te downloaden, dit moet je wel doen voor het einde van de maand.

Playstation plus abonnement

Hoe kom je aan een abonnement?

De vraag is natuurlijk hoe kun je aan een Playstation Plus abonnement komen, waar moet je een aanmelding doen en hoe werkt het dan verder? Je hebt een Sony Entertainment Mater account nodig om je eigen aan te kunnen melden voor een abonnement. Op het systeem van je Playstation kun je dan vervolgens een abonnement afsluiten, of op de app van je Android smartphone. Wanneer je een master account hebt bij Sony is het wat eenvoudiger, je gebruikt dan het saldo in je account gebruiken om een abonnement af te sluiten. Een proefabonnement van veertien dagen behoort ook tot de mogelijkheden.

Playstation plus abonnement

Heeft het echt voordelen

Misschien komt de vraag in je op of een Playstation Plus abonnement echt zoveel voordelen biedt. We hebben het uitgezocht en we kunnen alleen maar zeggen dat het echt leuke voordelen biedt. Niet alleen om te gamen op de Playstation, ook andere diensten waar je aanbiedingen van krijgt en die leuk zijn om gebruik van te maken. Mooi meegenomen dat je ook korting krijgt op games die je koopt in de Playstore, deze korting kan soms wel oplopen tot 10%. Maar ook andere leuke aanbiedingen of acties die worden aangeboden, zijn zeker de moeite waard om gebruik van te maken.