Wat anti-cheat lasergamen zo leuk maakt!

lasergame

Wil je thuis lasergamen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of familie uitje, maar weet je niet welke set je moet kiezen? Het huren van een lasergameset is ideaal voor als je zelf alles wilt organiseren en zelf wilt bepalen hoelaat, welke dag et cetera. Wel zijn er superveel sets te koop en om jou hierbij het juiste advies te geven, wordt verteld wat anti-cheat lasergamen zo leuk maakt.

Wat is anti-cheat lasergamen?

Veel kinderen, maar ook volwassenen spelen vaak vals tijdens het lasergamen. Ze hebben ineens heel veel levens en blijven langer dan de rest in het spel of zitten ineens in het andere team. Zo is het natuurlijk makkelijk om te winnen. Met het anti-cheat lasergamen wordt dit voorkomen. De lasergun werkt namelijk met een infraroodzender en ontvanger, herlaadknop, geluidseffecten en in de set zitten nog spelinstructies, versiersels en certificaten. Het werkt als volgt: je zet het geweer aan, kiest een teamkleur en een munitiesoort. Als de munitie op is kan je deze herladen en als alle levensbalken op zijn, ben je uitgeschakeld. Je hebt 4 levensbalken, waarvan elke levensbalk 3 levens heeft. De lasergun praat ook tegen je en als je een keer ben geraakt kan je niet meer van team kleur wisselen, waardoor je niet vals kan spelen.

De voordelen van anti-cheat lasergamen

Het voordeel van een anti-cheat lasergameset is dus dat de teamleden niet vals kunnen spelen. Hierdoor krijgt iedereen de kans om even lang in het spel te zitten en hoeft niemand continu in de gaten te houden of alles eerlijk gaat. Je kunt daarnaast niet geraakt worden door spelers binnen je eigen team en als je lasergun geraakt is trilt deze enkele seconden, zodat je dat weet. Daarnaast kan je aan het rode lampje in de levensbalk zien hoeveel levens je nog hebt, doordat hij continu brandt of gaat knipperen. Als de game over is, kan je gewoon nog een keer spelen. Je kan dan nieuwe levens krijgen door een lasergun van een ander team op jouw lasergun te richten en de knop ‘TEAM/ACTIVATION’ ingedrukt te houden. Ook kan je zelf bepalen of je nog een potje speelt of dat je naar een ander team gaat en waar je het gaat spelen, bijvoorbeeld in het bos, in een gymzaa of thuis.

Waar te bestellen?

De anti-cheat lasergameset is onder andere te koop bij lasergamesethuren. Zij bieden lasergamesets vanaf 6 laserguns met spelinstructies, versiersels en certificaten tegen een scherpe prijs. Het spel is te spelen vanaf 7 jaar, kan op iedere locatie gespeeld worden en is voor zowel jong als oud. Ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag, dus neem snel een kijkje op lasergamesethuren.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *