Wat Asus voor producten maakt voor de gamer

Asus

Asus is een van de grootste spelers op de markt. Een laptop van Asus hebben we allemaal wel eens gezien, maar dit bedrijf maakt nog veel meer computer onderdelen en accessoires. Ook gamers stellen het merk steeds meer op prijs. Dit is wat Asus allemaal te bieden heeft.

Asus

Monitoren voor elke smaak

Een monitor moet afgestemd zijn op jouw gebruik. Ga jij alleen een monitor kopen voor simpel thuisgebruik zoals social media en een beetje surfen online? Dan heb je een andere monitor nodig dan wanneer je veel shooters gaat spelen van hoge kwaliteit. Asus heeft veel verschillende soorten monitoren in verschillende prijsklassen waardoor er voor iedere gebruiker wel iets tussen zit. 

Moederborden

Asus is ooit begonnen als producent van moederborden. Toen het bedrijf in 1989 werd opgericht werkte het uitsluitend aan die producten. In 1992 al ging het bedrijf een samenwerking aan met Intel zodat ze nog betere kwaliteit producten kunnen leveren. 

Asus levert inmiddels een breed scala aan moederborden voor zowel commercieel gebruik als voor gamers. De gaming serie wordt ook wel de ROG ofwel Republic of Gamers genoemd. Deze is van de beste kwaliteit om fijn gamen te garanderen. Omdat de moederborden er zowel voor Intel als AMD zijn kan iedereen profiteren van Asus. 

Asus Gaming

Videokaarten

Voor een gamer die graag de nieuwste en beste games speelt is niets belangrijker dan een videokaart. Asus staat bekend om de uitstekende videokaarten en er is keuze uit verschillende productlijnen. Als je voor een high-end videokaart gaat weet je dat je bij Asus aan het juiste adres zit.